![]() |
|
|
#1 |
|
Carsamba Müdavimi
![]() |
Ben av ve yaban hayatı konusunu yazacak başlık bulamadığımdan konuyu buraya açtım moderatör arkadaşların dikkatini çeker ve AV VE YABAN HAYATI konu başlığı açılır diye.
NE MUTLUKİ BANA SORULDUĞUNDA ÇARŞAMBALIYIM DİYEBİLİYORUM ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE Konu avdosil tarafından (06-05-2010 Saat 01:12 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunu Hemen Acacagim uzun süredir giremiyordum o yüzden ilgilenemedim konuyu daha yeni okuyorum bu Konuyu en iyi hangi baslikta acabilirim hemen ona bakacagim en kisa sürede Basligi acacagim
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu Acilmisir öneriniz icin tsk ederim..
Konu Linki [Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olmalısınız Kayıt İçin Tıklayınız...]
|
|
|
#4 |
|
Carsamba Müdavimi
![]() |
Konuyu açtığınız için teşekkür ederim.
NE MUTLUKİ BANA SORULDUĞUNDA ÇARŞAMBALIYIM DİYEBİLİYORUM ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE Konu avdosil tarafından (06-05-2010 Saat 01:09 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Uyari: Sitemiz bir forum sitesi oldugu için kullanicilar her türlü görüslerini önceden onay olmadan aninda siteye yazabilmektedir, bu yazilardan dolayi dogabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanicilara aittir, yine de sitemizde yasalara aykiri unsurlar bulursaniz kerimcubukcu@hotmail.de mail adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapilacaktir...