![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: Sizce çarşambamızın başında hangi isim olmalı.... | |||
| Hüseyin Dündar |
|
0 | 0% |
| Nazif Kılıç |
|
1 | 50,00% |
| Hüseyin Değerli |
|
1 | 50,00% |
| Yeni bir belediye başkanı gelmeli |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Carsamba Müdavimi
|
şu anki belediye başkanından memnun musunuz ve çarşambamıza gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanlığını kim yapmıştır ve şu an kimin olmasını isterdiniz belediye başkanının:::
Karanlık odalarda kalmış bir çocuk gibiyim.. Küçük bir mum ışığına bile hasretim.. Bedenim yorgun ama ruhum deli sanma Hiç umudum olmasada kokun kaldı evin dört yanında Ağla ağla kalbim ağla sarılmaz bu yara derdim var durma ağla Sakın utanma kendini tutma kapanmaz bu yara derdim var durma ağla.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Carsamba Müdavimi
|
yiğidi vuracan hakkını verecen çarşambamız nazif kılıç zamanında bir düzelme yaşamıştır ve 2. dönem seçilemediği için devamlılık sağlayamamıştır...
Karanlık odalarda kalmış bir çocuk gibiyim.. Küçük bir mum ışığına bile hasretim.. Bedenim yorgun ama ruhum deli sanma Hiç umudum olmasada kokun kaldı evin dört yanında Ağla ağla kalbim ağla sarılmaz bu yara derdim var durma ağla Sakın utanma kendini tutma kapanmaz bu yara derdim var durma ağla.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Carsamba.net Üye
![]() |
İlk basta Memnun diiiLim Tabiki xD
Chp'liyim Ama Nazif Hoca Gbisi çaRşambaya qeLmemiştir
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ankete katilmayi cok isterdim ama carsambada bulunmadigim icin bor yorum yapamiciiim
|
|
|
|
#5 |
|
Carsamba.net Üye
![]() |
çarşambaya bu zmana dek hüseyin dündar gibi bir belediye başkanı gelmemiştir vesselam...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Carsamba.net Üye
![]() |
Hüseyin dündarı alkıslamamak mümkündeil.zaten tekrar seçmemek ihanet olurdu .
|
|
|
#7 |
|
Carsamba.net Üye
![]() |
adam gibi adam makaminin degerini bilen yüregine saglik sayin dündar.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Carsamba.net Üye
![]() |
çarşambaya dündar gibi bir başkan ilk defa gelmiştir...lütfen bana söyleyin bundan önceki belediye başkanları bu memleket için hangi hizmeti yapmıştır???nazif kılıç zamanında çamurdan gezilmiyordu yollarda...şu anda parkesiz asfaltsız yol mu kaldı ? unutmayalım eski köprüden nasıl geçtiğimizi...adanın çöp döküldüğü zamanlar ayyaşların mekanı olduğu zamanları...çarşambanın ne kadar güzelleştiğini hepimiz görüyoruz...lütfen çarşamba da çıkar için dündar başkanı kötülemeyin..belki diger partilerden iş veya aş beklentiniz olabilir ama başkanımızın hakkını yemeyin...çarşambayı gerçekten bir şehir görünümü kazandıran başkanımıza teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Carsamba.net Üye
![]() |
ÇEVRE DÜZENİ ALT YAPI ÇALIŞMALARIYLA BÜYÜK GELİŞMELER GÖSTERDİ .BUNDAN SONRADA EĞİTİM, KÜLTÜR VE TRİZM KONULARINDA DA GELİŞMELER GÖSTERİR, BİZ ÇARŞAMBALILARA YAKIŞIR BİR İLÇE OLUR.BAŞKANA BAŞARILAR........
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Uyari: Sitemiz bir forum sitesi oldugu için kullanicilar her türlü görüslerini önceden onay olmadan aninda siteye yazabilmektedir, bu yazilardan dolayi dogabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanicilara aittir, yine de sitemizde yasalara aykiri unsurlar bulursaniz kerimcubukcu@hotmail.de mail adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapilacaktir...